Malins blogg

2014-02-22
19:08:00

Vem är jag?

Nu när bloggen är ny är det väll lämpligt att börja med en presentation av mig själv. Malin heter jag (om det inte framgick av bloggens titel), är 24 år och bor i Huddinge, söder om Stockholm.

Vad sysslar jag med just nu?
Just nu läser jag en kvällskurs på Berghs i digital marknadskommunikation. Utöver det så har jag precis börjat praktisera på en digital byrå i centrala Stockholm med fokus på sociala medier, vilket hittills känns både spännande och utmanande! Sedan så jobbar jag även extra på ett kafé på Djurgården under vissa helger.
Vad har jag gjort tidigare?
Tidigare i vår avslutade jag en kandidatutbildning på Stockholms universitet, inom marknadskommunikation och IT. Det är, som namnet kanske antyder, en utbildning som kombinerar IT-studier (då fokus interaktionsdesign) med kommunikation (reklam & PR). Själva huvudämnet för min examen är Reklam & PR.
Utöver det har jag hunnit plugga arkeologi (A- och B-kurs samt en sommarkurs), jobba ett år på kafé i London samt bo ett år i Washington D.C. där jag både pluggade (marketing, mass communications & journalism) och praktiserade som en Internet Marketing Intern.
Vad är jag intresserad av?
Media, design, formgivning och digitala möjligheter är det som intresserar mig när det gäller reklam och kommunikation. Just digitala möjligheter är något som jag kommit att intressera mig för mer och mer, mycket tack vare att jag läste lite IT i min utbildning. Sedan skrev jag även min C-uppsats om de digitala möjligheter som finns inom TV-mediet och det väckte verkligen ett intresse över alla möjligheter som finns! Utöver det så älskar jag att resa och upptäcka nya platser. Historia och arkeologi är också intressen jag har och det hör lite ihop med mitt intresse för att resa; det blir extra kul att resa till en plats som är rik på historia!